BESTÄLL

Lägg in ditt telefonnummer/mobil:

14 dagars ångerrätt på ditt köp. Abonnemang där första leveransen kostar 89 kr för porto. Ordinarie leveranser kostar 709 kr varannan månad ink. porto.


Trygg och snabb leverans med PostNord.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag accepterar villkoren. Jag förpliktar mig inte till ytterligare köp, men blir abonnent genom att beställa och måste avbeställa inom 14 dagar före nästa leverans för att avsluta abonnemanget (tidsfrist står på fakturan) genom att kontakta kundservice. Abonnemanget löper tills jag själv avbryter det och leverans sker varannan månad. Jag får den första leveransen till kampanjpris: totalt 89 kr (ink. porto). Den totala kostnaden för ordinarie leveranser i abonnemanget är 649,50 kr + porto á 59,50 kr = 709 kr varannan månad (355 kr / månad).


Trygg och snabb leverans med PostNord.

GRATIS*
0,-
Därefter: 649 kr varannan månad

Bra för muskler och leder

Collagen PRO är ett kosttillskott som består av en unik sammansättning ingredienser som bidrar till en normal kollagenbildning samt upprätthåller normala ben- och muskelfunktioner. Produktens syfte är enkelt förklarat att säkerställa bästa möjliga flexibilitet i ben, muskler och leder. Collagen PRO innehåller kollagen typ II, C-vitamin, K-vitamin och D-vitamin. Kollagen typ II är den viktigaste komponenten i ledbrosket.

Stela och smärtsamma leder kan göra det svårt och omotiverande att hantera även enkla uppgifter i vardagen. Kosttillskottet Collagen PRO säkerställer att kroppen får näringsämnena den behöver för att upprätthålla normala ben- och muskelfunktioner.

2 tabletter om dagen ger dig vitaminer och proteiner som bidrar till god muskelfunktion samt upprätthåller normal benbyggnad.

 

 

 

 

GRATIS
0,-
Ordinarie pris: 499 kr varannan månad
GRATIS 0,-

Kosttillskottet Collagen PRO förser kroppen med näringsämnena den behöver för att upprätthålla normala ben- och muskelfunktioner.